Poniedziałek: Smażone sajgonki

Poniedziałek: Smażone sajgonki

Poniedziałek: Smażone sajgonki

Smażone sajgonki, chrupiące i pachnące. Można je zjeść na przystawkę, albo zmienić w pełnowartościowy obiad, podając z ryżem i sałatą. Czas: 30 minut Poziom trudności : Dość trudne Liczba porcji: 4 Jak zawijać smażone sajgonki Smażone sajgonki pysznie smakują z ugotowanym, kleistym ryżem i zwykłą sałatą Przyrządzanie smażonych sajgonek nie jest łatwym zadaniem, szczególnie dla nowicjuszy, ale jeśli zrobisz je raz, potem pójdzie jak z płatka. Dwie są krytyczne sytuacje przy robieniu smażonych sajgonek. Po p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, grzyby, sosy, makaron, krewetki, makarony, kapustą, mięso, kapusta pekińska, mielone, obiad, kurczak, przystawki, krokiety, mięso mielone, przekąski, pulpety, przekąska, wieprzowina, szaszłyki, fasola, kurczak z makaronem, kurczak z ryżem, krokiety z mięsem, szybki obiad, dania z makaronem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.