Poniedziałek: Smażone sajgonki
Poniedziałek: Smażone sajgonki
Smażone sajgonki, chrupiące i pachnące. Można je zjeść na przystawkę, albo zmienić w pełnowartościowy obiad, podając z ryżem i sałatą. Czas: 30 minut Poziom trudności : Dość trudne Liczba porcji: 4 Jak zawijać sajgonki Przyrządzanie sajgonek nie jest łatwym zadaniem, szczególnie dla nowicjuszy, ale jeśli zrobisz je raz, potem pójdzie jak z płatka. Dwie są krytyczne sytuacje przy robieniu sajgonek. Po pierwsze zawijanie. Otóż papier musi być na tyle wilgotny, żeby można było zawinąć farsz, ale nie może być za mokry... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz
Autor
Agnieszka Jablonska-Twaróg
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryż, grzyby, sosy, krewetki, makaron, makarony, sałata, kapustą, mięso, kapusta pekińska, obiad, mielone, kurczak, wieprzowina, przekąski, pulpety, przystawki, krokiety, szaszłyki, mięso mielone, przekąska, ryż smażony, kurczak z makaronem, kurczak z ryżem, kurczak z czosnkiem, krokiety z mięsem, szybki obiad, dania z makaronem
Inne przepisy z Niedzielny kucharz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję