Domowe masło orzechowe, bez konserwantów, oleju palmowego, zdrowe i tanie stanowi klucz do sukcesu tego dania. Jak zrobić masło orzechowe? To najprostsza rzecz na świecie. Wystarczy najzwyklejszy robot kuchenny i garść orzechów. Czas: 15 minut Liczba porcji: 2 duże Poziom trudności: Bardzo łatwe Stir fry to idealny sposób przyrządzania posiłków dla zabieganych i wszystkich, którym brakuje czasu na gotowanie. Wystarczy zesmażyć kilka składników razem, połączyć z makaronem i gotowe. Tajemnica niesamowitego smaku po... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.