Poniedziałek: Dynia zapiekana z mięsem i warzywami z rosołu

Poniedziałek: Dynia zapiekana z mięsem i warzywami z rosołu

Poniedziałek: Dynia zapiekana z mięsem i warzywami z rosołu

Doskonały sposób na spożytkowanie mięsa i warzyw z rosołu. Przesmażone na mocnym ogniu, podduszone w sosie zyskują zupełnie nowy smak. Czas: 60 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 4   Składniki: Dynia makaronowa Mięso z rosołu 2 szalotki 2 marchewki z rosołu 2 pietruszki z rosołu Słoiczek przecieru pomidorowego lub puszka pomidorów z zalewą 1 mozzarella Kilka kawałków sera pleśniowego (opcjonalnie) 4 łyżki oleju Sól Pieprz Przygotowanie: Krok 1 Nastaw piekarnik na 200 stopni. Dynię umyj, wyt... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

dynia, mięso, rosół, sosy, sos pomidorowy

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.