Zrobić frytki z batata tak, żeby chrupały, jak smażone frytki to jest pewna sztuka. Ale warto poświecić dla nich trochę czasu, bo są rewelacyjne chrupiące. Czas: 45 minut Poziom trudności : Nie za trudne Liczba porcji : 2 Cała uroda frytek jest w tym, że są przyjemnie chrupiące z zewnątrz, a w środku miękkie. Jeśli myślisz, że efekt taki można osiągnąć smażąc je w głębokim oleju, to jesteś w błędzie. Rewelacyjne, chrupiące frytki można zrobić bez kąpieli w tłuszczu, piekąc je piekarniku. Wcześniej tylko trzeb... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.