Super prosty przepis na wykorzystanie papryczki padron. Zamiast przekąski, zakąski do wina, może być podstawą szybkiego i zdrowego obiadu. Czas : 15 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji: 2 Papryczki padron, niewielkie, zielone, idealne do smażenia i zakąszania. Chrupiące, a przy tym mięciutkie, bardzo łatwe do zrobienia. Papryczki padron najczęściej przyrządza się na szybką przekąskę. Agnieszka je uwielbia zrobione saute, bez niczego, nie licząc gruboziarnistej soli, albo z dodatkiem horizo, czasem sera... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.