Jedno danie wegetariańskie, dwa warzywne i dwa mięsne – cena dla dwóch osób wyniosła około 100 zł. Dużo, choć znacznie taniej niż w cateringu i na mieście. W 2020 r., jak wynika z badań BIG Infomonitor Polaków najbardziej frustrowały nie zarobki, jak bywało w poprzednich latach, ale wysokość cen. Inflacja w covidowym roku poszła w górę najostrzej od 2012 r., podrożały usługi oraz żywność. My to widzimy po naszym własnym portfelu. Z braku czasu nie zawsze udaje na się ogarnąć listę zakupową do naszego men... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.