Niedzielny obiad: Kurczak faszerowany chlebem

Niedzielny obiad: Kurczak faszerowany chlebem

Niedzielny obiad: Kurczak faszerowany chlebem

Bardzo prosty przepis na pyszny farsz do kurczaka. Aż trudno uwierzyć, że czerstwy chleb przesmażony z cebulką, wymieszany z jajkiem i mlekiem może zmienić się w tak smakowity dodatek do pieczystego. Czas: 1,45 godziny do 2 godzin Przygotowanie: 15 minut Poziom trudności : Łatwy Liczba porcji : 3-4 „Czy jest suchy chleb dla konia?” – pamiętacie starszawego jegomościa, który pojawiał się w każdym odcinku „Wojny domowej, bodaj pierwszego polskiego serialu, z genialnymi rolami Krystyny Kwiatkowskiej i Aliny J... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, chleb, pieczywo, obiad, kurczak pieczony, ryż, pierś, twaróg, piersi, ziemniaki, indyk, sosy, skrzydełka, bagietka, jajka z farszem, pierś z kurczaka, pierś kurczaka, kurczak z ryżem, bez pieczenia, jajka nadziewane, pałki kurczaka, jajka faszerowane , piersi z kurczaka faszerowane, kurczak z warzywami, warzywa na patelnie, pieczone ziemniaki, ryż smażony, nadziewana pierś z kurczaka , ryż z warzywami, pierś z indyka

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.