Nie marnuj jedzenia – co można zrobić z resztek pieczonego kurczaka

Nie marnuj jedzenia – co można zrobić z resztek pieczonego kurczaka

Nie marnuj jedzenia – co można zrobić z resztek pieczonego kurczaka

Aromatyczna zupa pho, chiński makaron, tortille, ravioli i pierogi – zobaczcie co można zrobić z resztek pieczonego kurczaka, żeby nic się nie zmarnowało. Co można zrobić z resztek pieczonego kurczaka? Dziś chcieliśmy się z Wami podzielić kilkoma patentami z naszej kuchni na smaczne zagospodarowanie resztek pieczonego kurczaka. W tym wpisie znajdziecie kilka naszych sprawdzonych, pysznych przepisów, jeśli szukacie jeszcze więcej pomysłów na resztki – koniecznie skrzynce też do naszej zakładki &... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, pierogi, kurczak pieczony, tortilla, rosół, mięso, zupa, ravioli, ciasto, pierś, makaron, makarony, makaron po chińsku, udka , skrzydełka, kluski, pierś z kurczaka, pierś kurczaka, sałatka, sałatki, obiad, naleśniki, sosy, kaczki, placki, kanapki, udka z kurczaka, ciasto na pierogi, pasztet, pizza

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.