Chrupiące, pachnące, a przy tym nieprzeładowane olejem – takie są najlepsze frytki z piekarnika,. Mają jeszcze jedną przewagę nad frytkami smażonymi – nie trzeba ich pilnować, bo robią się praktycznie same. Czas : 50 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 3-4 Nasz syn jest w takim wieku, że zaczął interesować się frytkami:) Kto nie lubi frytek? No każdy lubi. Problem z nimi jest tylko taki, że: są kaloryczne, bo nasiąkają tłuszczem podczas smażenia jak Polska ideologią gender. trzeba je pilnowa... czytaj dalej...
Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.