Menu na tydzień. Od czego zacząć planowanie

Menu na tydzień. Od czego zacząć planowanie

Menu na tydzień. Od czego zacząć planowanie

Sznycle w orzechowej panierce z pure, kluski śląskie 2x: raz z pesto z jarmużu, drugi raz zapieczone w sosie pomidorowym. Dalej błyskawiczna fasolka po bretońsku i równie szybkie sadzone z ryżem w aromatycznym sosie. 5 obiadów na 5 dni plus poradnik jak planować posiłki. W tym menu sporo było ziemniaków, bo pojawiły się w trzech obiadach, choć w różnej formie i z zupełnie innymi dodatkami. Początkowo plan był inny i zakładał tylko dwa ziemniaczane obiady, ale stało się inaczej. Dlaczego? To dobra okazja, żeby n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kluski, obiad, ryż, sosy, ziemniaki, sznycel, sznycle, fasolka, sałatka, sałatki, makaron, fasolka po bretonsku, surówka, rosół, bułki, indyk, kurczak, szynka, ogórki, kapustą, chorizo, mięso, zupa, kapusta kiszona, szybki obiad, kurczak z makaronem, sałatka z szynką, sałatka z kurczakiem, salatka z makaronem, sałatka z ryżem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.