Kurczak, który wrócił do garnka

Kurczak, który wrócił do garnka

Kurczak, który wrócił do garnka

Łatwy przepis na wykorzystanie tego co zostało ze świątecznej, czy niedzielnej pieczeni, albo kurczaka, kaczki. Mięso przesmażone w woku lub rondlu z warzywami, zyskuje zupełnie nowy smak. Nie ma szans, żeby po świętach w lodówce nie zostały jakieś kawałki szynki, karkówki, schabu, pieczonej kaczki czy kurczaka, z którymi nie wiadomo co zrobić. Bo ile można robić kanapek z zimnym pieczystym, próbować zjeść z chrzanem, majonezem, sałatką warzywną? W pewnym momencie nikt już nie ma ochoty nawet patrzeć na pr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, kurczak, sosy, makarony, makaron, szynka, brokuł, kaczki, brokuły, pieczona szynka, pieczeń z szynki, twaróg, wieprzowina, mięsa pieczone, kurczak pieczony, makaron po chińsku, salatki warzywne, majonez, wielkanoc, karkówka, kanapki, schab, sałatki, sałatka, sałatka warzywna, sałatka z majonezem, tagliatelle, dania z kurczakiem, karkówka pieczona, pieczona karkówka

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.