Królewskie śniadanie: Racuchy królowej Elżbiety II

Królewskie śniadanie: Racuchy królowej Elżbiety II

Królewskie śniadanie: Racuchy królowej Elżbiety II

Przepis na : śniadanie

To śniadanie jest królewskie – dosłownie! Przepis na puszyste, delikatne racuchy pochodzi prosto od brytyjskiej królowej Elżbiety II. Jeśli zastanawialiście się kiedyś co robi królowa w wolnych chwilach – to już wiecie – smaży racuchy! Czas: 15 minut Poziom trudności: łatwy Liczba porcji: 4 Jeśli JKM podała te racuchy na podwieczorek z Meghan to relacje z żoną wnuka na pewno będzie miała dobre. Królowa dobrze gotuje Wśród licznych talentów królowej Elżbiety II najważniejszy to umiejętność łączenia tr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

racuchy, ciasto, placki, śniadania, babeczki, mięso, puszyste racuchy, bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, szybkie ciasto

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.