Jak usmażyć tofu – sprawdzony patent

Jak usmażyć tofu – sprawdzony patent

Jak usmażyć tofu – sprawdzony patent

Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią tofu i na tych, którzy nie wiedzą jeszcze, że je lubią. Wszystko jest kwestią przyrządzenia. Jak zatem usmażyć tofu? Czas : 15 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji : 2 Jak usmażyć tofu, dobre tofu? Zadawaliśmy sobie nie raz to pytanie, a niestety o odpowiedź nie było łatwo. Tofu, źle przyrządzone, smakuje jak styropian. Tofu jest jednym z tych produktów kulinarnych, które same w sobie smaku nie mają, ale wspaniale chłoną obce smaki i zapachy. Jednym ze sposobó... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, tarta, ryż, sałatka, kurczak, sałatki, mięso, drugie danie, salatka ziemniaczana, bez pieczenia, sałatka z kurczakiem, sałatka z ryżem, kurczak z ryżem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.