Jak usmażyć filet z kurczaka – sprawdzony przepis

Jak usmażyć filet z kurczaka – sprawdzony przepis

Jak usmażyć filet z kurczaka – sprawdzony przepis

Jak usmażyć filet z kurczaka, żeby nie wysuszyć go na wiór, ale żeby był soczysty to wcale niełatwa sztuka. Z tym przepisem sprawa jest naprawdę prostsza. Czas przygotowania : 10 minut Marynowanie : Minimum godzina Smażenie : 16-18 minut Poziom trudności : Łatwy Liczba porcji : 2 Jak usmażyć filet z kurczaka to jedno z częściej zadawanych pytań w internecie. Bo jest nad czym pomyśleć. Pół biedy jeśli na patelni smażymy udko kurczęce z natury nieco tłustsze, o mięsie bardziej zwartym, wymagające dłuższego przy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, mięso, filet z kurczaka, mielone, pierś z kurczaka, udka , ryż, sosy, kasza, kurczak curry, kurczak z ryżem, udka z kurczaka, mięso mielone

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.