Jak mrozić jedzenie – 10 zasad

Jak mrozić jedzenie – 10 zasad

Jak mrozić jedzenie – 10 zasad

Święta się kończą, ale przygotowane jedzenie nie… Znacie to? Niektóre rzeczy można dojadać przez najbliższe dni, albo twórczo przerobić w nowe dania (do czego oczywiście zachęcamy). Inne warto włożyć do zamrażalnika (np. nadmiar kapusty wigilijnej, pieczywa, pierogów czy barszczu – choć ten ostatni to raczej nie zostanie – i sięgnąć po nie gdy znów będziemy mieli ochotę lub potrzebę). Jeśli macie wątpliwości co do tego jak mrozić jedzenie – zachęcamy do lektury tego wpisu. Zobacz prz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, pierogi przepis, pierogi, zupa, mielone, rosół, sos pomidorowy, ryby, lasagne, obiad, barszcz, mięso, ryba, kapustą, kurczak, tortilla, serek wiejski , pieczywo, dania z kurczakiem, barszcz wigilijny, sos do kurczaka, drugie danie, zdrowe obiady, obiad dla 2 osób, obiad na szybko, szybki obiad, dania bez mięsa, zupa pomidorowa, pierogi z mięsem, zupa z mięsem mielonym

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.