Czwartek: Zupa pomidorowo-paprykowa z grzanką

Czwartek: Zupa pomidorowo-paprykowa z grzanką

Czwartek: Zupa pomidorowo-paprykowa z grzanką

Słodycz pieczonej papryki i kwaskowatość sosu pomidorowego – to doskonałe małżeństwo przeciwieństw. Aby był to związek idealny potrzebna była już tylko wyjątkowa grzanka. Czas: 30-35 minut Poziom trudności: łatwy Szacowany koszt dla dwóch osób: ok. 23 zł Polecamy Wam ten przepis na pomidorowo-paprykowy krem – lekko słodki z delikatną nutą kwaskowych pomidorów, zagryziony chrupiącą, podpieczoną ciabattą, udekorowaną jabłkiem pokrojonym w słupki, siekanym porem i pokruszonym serem pleśniowym… To był... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, sos pomidorowy, zupa, jabłka, ciabatta, zupa pomidorowa, kurczak, tosty, zupa krem, sos paprykowy, kurczak z serem, kurczak z papryką , suszone pomidory, krem z pora, sos do kurczaka, kurczak pieczony, szybka zupa, potrawy z kurczaka, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.