Kurczak w sosie słodko kwaśnym, klasyk kuchni azjatyckiej, proste danie, do zrobienia na szybką kolację lub obiad dla niespodziewanych gości. Składniki każdy znajdzie w swojej kuchennej szafce. Czas: Maksymalnie 30 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji : 2 Słodki i kwaśny to dwa zasadnicze smaki azjatyckiej kuchni, które tworzą doskonały, zbalansowany duet, nadając daniom świeżości i nutkę dekadenckiej słodyczy. Kurczak w sosie słodko kwaśnym zalicza się do klasycznych, szybkich potraw w barach azjaty... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.