Czwartek: Jak zrobić stir fry
Czwartek: Jak zrobić stir fry
Jeśli chcecie zrobić mega szybki obiad to stir fry powinien być Waszym pierwszym wyborem. Wystarczy garść warzyw i dwie-trzy orientalne przyprawy. Czas przygotowania: 5 minut Czas gotowania: 10 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji: 2 duże Powiedzieć, że stir fry jest daniem prostym i szybkim do przygotowania to wejść w oczywisty banał, bo jest to danie banalnie proste. Niestety, wydaje się, że w polskich domach nie jest najczęściej spotykaną potrawą. A szkoda. W naszym domu stir fry jest synonimem fas... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz
Autor
Agnieszka Jablonska-Twaróg
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, mięso, makaron, krewetki, makarony, polędwiczki, polędwiczka, tarta, cukinia, imbir, szybki obiad, obiad na szybko, polędwiczki wieprzowe, zupa, obiad, żeberka, wołowina, ananas, chińszczyzna, wieprzowina, brokuł, brokuły, polędwiczki w sosie, bez pieczenia, warzywa na patelnie, polędwiczki wieprzowe w sosie, makaron z patelni, zupa rybna, mięsa pieczone, dania bez mięsa
Inne przepisy z Niedzielny kucharz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję