Najprostszy “chińczyk” pod słońcem. Błyskawiczny kurczak po chińsku to napawdę ekspresowe danie i dobra wprawka dla tych, którzy chcą się nauczyć ajzatyckiej kuchni. Czas przygotowania: 3 minuty Czas smażenia : 7 minut Poziom trudności : Bardzo łatwe Liczba porcji : 3 duże Składniki: 500 g mielonego kurczaka lub indyka 3 szalotki drobno posiekane 5 ząbków czosnku pokrojonych w plasterki Papryczka chili posiekana w paski Pęczek rzodkiewek pokrojonych w plastry 3 łyżki sosu sojowego 1 łyżka so... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.