Czerwona zupa z soczewicy

Czerwona zupa z soczewicy

Czerwona zupa z soczewicy

Czerwona zupa z soczewicy to wyjątkowo tanie (około 8 zł za 4 porcje) i łatwe w przygotowaniu danie (tylko 4 proste kroki). Jest zdrowe (porcja witamin na zimowy dzień), niskokaloryczne, ale sycące. A do tego wspaniale smakuje! Można je mrozić i odgrzewać. Czas : 35 minut Poziom trudności: Bardzo łatwy Kiedy potrzebujemy pomysłów na szybkie, zdrowe dania chętnie zaglądamy na bloga sióstr Hemsley, które mają sporo patentów na proste, sycące dania. Podoba nam się w nich to, że tak jak my, jedzą wszystko, tzn. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, niskokaloryczne, pączki, prosta zupa, suszone pomidory, szybka zupa

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.