Calzone – sposób jak wykorzystać resztki warzyw i wędlin

Calzone – sposób jak wykorzystać resztki warzyw i wędlin

Calzone – sposób jak wykorzystać resztki warzyw i wędlin

Jak wykorzystać resztki warzyw i wędlin? Nasz ulubiony sposób to pyszne, chrupiące, włoskie pierożki – calzone! Bez względu na to, co w nie włożycie, będą smakowały genialnie! Sekret tkwi w cieście! Czas przygotowania: Kilka minut Pieczenie: 25-30 minut Poziom trudności : Średnie Liczba porcji : 4 Jak wykorzystać resztki warzyw i wędlin? Jak wykorzystać resztki warzyw i wędlin – tak aby nie marnować jedzenia, a zarazem smacznie zjeść? Odpowiedź brzmi: calzone. To chrupiący włoski pierożek, taka z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, placki, ciasto drożdżowe, ciasta drozdzowe, pierogi, tarta, drożdżowe, pierogi przepis, sosy, chorizo, sałatka, obiad, ciasto na pizze, kiełbasa, cukinia, przekąski, sałatki, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, przekąski z ciasta na pizze, ciasto na pierogi, papryka faszerowana, cukinia faszerowana, placki z cukinii, sos do pizzy, sos pomidorowy do pizzy, pizza na patelnie, jajka faszerowane , salatka z jajkiem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.