Boczniaki w domowym sosie teriyaki

Boczniaki w domowym sosie teriyaki

Boczniaki w domowym sosie teriyaki

Boczniaki w domowym sosie teriyaki – danie proste, szybkie i zdrowe, bo w sosie nie ma grama chemii. Jest wyrazisty i łatwy do zrobienia. Jeśli chcesz się dowiedzieć jak zrobić sos teriyaki przeczytaj ten wpis. Czas : 30 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2 Jak zrobić sos teriyaki? To prostsze niż ci się wydaje. Wystarczy kilka składników, żeby przygotować własny, domowego wyrobu sos teriyaki. Na początek trochę teorii. Słowo teriyaki odnosi się w kuchni japońskiej ogólnie do macerowania produ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, ryby, ryż, makaron, ryba, kurczak, ryż smażony, kurczak z makaronem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.