Placuszki dyniowe

Placuszki dyniowe

Przepis na : śniadanie

Na początek tegorocznego dyniowego sezonu przygotowaliśmy proste i szybkie placuszki dyniowe . Ponieważ te placki z dyni smakują dobrze zarówno na ciepło, jak i na zimno, to można je podać na śniadanie, obiad lub kolację, a także zabrać jako posiłek do pracy albo na wycieczkę. My zjedliśmy je na obiad i następnego dnia na śniadanie z dodatkiem dwóch tegorocznych dżemów: z fig i ze śliwek z piekarnika . Udostępnij Placuszki dyniowe – składniki 200 g puree z dyni hokkaido 2 jajka (wielkości L) 2 szklan...

Czytaj dalej na blogu niecodziennikpary

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.