Przepis na : obiad
Od bardzo dawna nie robiliśmy żadnego leczo , prawie już zapomnieliśmy, że takie danie w ogóle istnieje. Lato już się skończyło, zanim się obejrzymy, nastanie już późna jesień, więc to niemalże ostatnia chwila, żeby korzystać z warzyw i przygotować leczo z dynią . W tym przepisie oczywiście także wykorzystaliśmy dynię Hokkaido i dla nikogo nie będzie zaskoczeniem, gdy napiszemy, że idealnie się znalazła w tym kolorowym gronie i bardzo ładnie prezentowała się na talerzu. Składniki na leczo z dynią 1 cukinia 1 pap... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...