Gęsia wątróbka z cebulą, jabłkiem i żurawiną

Gęsia wątróbka z cebulą, jabłkiem i żurawiną

Gęsia wątróbka z cebulą, jabłkiem i żurawiną

Przepis na : obiad

Tegoroczny sezon na gęsinę rozpoczynamy nietypowo, bo nie od pieczonej gęsi, lecz od podrobów, które wreszcie udało się nam kupić. Na pierwszy rzut wpadła smażona gęsia wątróbka z cebulą, jabłkiem i żurawiną . Jakie to połącznie smaków było dobre, będziecie mogli ocenić sami, korzystając z naszego przepisu. My już możemy powiedzieć, że smażona gęsia wątróbka zapowiada bardzo smaczną jesień. Udostępnij Gęsia wątróbka z cebulą, jabłkiem i żurawiną – składniki 500 g gęsiej wątróbki 2 średnie cebule 2 średn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu niecodziennikpary

Warto przeczytać

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.