Przepis na : obiad
Kochani, dzisiaj uraczę Was przepisem, który powstał zupełnie przypadkiem. Otóż zalegała mi w lodówce mała część kapusty, po wcześniejszym ugotowaniu zupy gołąbkowej , no i trzeba było ją jakoś fajnie wykorzystać. Wymyśliłam coś na szybko i efekt końcowy był naprawdę fantastyczny! Przed Wami duszona kapusta z czerwoną fasolą, którą możecie serwować na wiele różnych sposobów Solo, z ulubiona kaszą, czy makaronem, albo z dodatkiem mięsnym. Serdecznie zachęcam do skorzystania z przepisu A przy okazji samej kapus... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...