Dlaczego warto jeść strączki? Jak prawidłowo je przyrządzić, aby zminimalizować ich działanie wzdymające? Plus 15 najlepszych st
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Dlaczego warto jeść strączki? Jak prawidłowo je przyrządzić, aby zminimalizować ich działanie wzdymające? Plus 15 najlepszych st
Nasiona roślin strączkowych niestety nie cieszą się zbyt dużą popularnością w Polsce, a szkoda! Strączki są bowiem niezwykle wartościowe, dostarczają wielu witamin i składników mineralnych , no i wspaniale smakują. Można z nich przygotować mnóstwo ciekawych propozycji kulinarnych. Z uwagi na fakt, że są źródłem białka roślinnego, to królują w dietach bezmięsnych, ale nawet osoby jedzące mięso powinny polubić się z nasionami roślin strączkowych. Dlaczego warto jeść strączki? Jak prawidłowo je przyrządzić, aby z...
Czytaj dalej na blogu Natka PietruszkiAutor
Natka Pietruszki
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, tarta, fasolka szparagowa, zupa, fasolka, sałatka meksykańska, gulasz, obiad, sałatka, ciasto, śledź, sałatki, makaron, szpinak, pieczarki, cukinia, kalafior, kasza gryczana, zupa meksykańska, salatka z makaronem, zupa krem, makaron ze szpinakiem
Inne przepisy z Natka Pietruszki
Dodaj komentarz