Wędzone Ganache – wędzony krem czekoladowy z grilla
Wędzone Ganache – wędzony krem czekoladowy z grilla
Przepis na : deser
Ganache to francuska nazwa określająca połączenie kremowej śmietanki i czekolady. Ganache jest powszechnie stosowany w kuchni do deserów. Jeszcze lekko ciepły i płynny może być gładką i błyszcząca polewą do ciast i tortów. W temperaturze pokojowej może być pastą do smarowania a schłodzony można lekko ubić i stanie się puszystym kremem. W naszym przepisie znajdziecie informacje jak w prosty sposób dodać smak dymu do czekolady. Ganache idealnie pasuje do grillowanych owoców, lodów i praktycznie każdego deseru... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu naRuszcie
Autor
piotrbbq
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
czekolada, grill, krem, krem czekoladowy, deser, desery, polewa, ciastka kremówki, wiśnia, pasta, francuskie, pasty, ciasto, torty, tort, owoce w czekoladzie, deser z owocami, lekkie ciasto, prosty deser, ciasto z kremem, ciasta z kremami, polewa czekoladowa, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, proste ciasto, ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, tort czekoladowy z wiśniami
Inne przepisy z naRuszcie
Dodaj komentarz