krwawa pierś

krwawa pierś

krwawa pierś

Przepis na : kolacja

sezonowa rozpusta . przepis na dwie porcje 2 średnie piersi kurczaka 150 gram czerwonej porzeczki 3 łyżki miodu 2 łyżki cukru papryka wędzona w proszku sól oliwa do smażenia cieniutka kromka chleba z dynia i żurawiną 2 liście kapusty włoskiej kilka listków młodej boćwiny 2 gałązki porzeczki czerwonej Piersi z kurczaka marynujemy w soli i papryce wędzonej kilka godzin , następnie smażymy je około 5-7 minut na oliwie , odstawiamy na bok przykrywając folią aluminiową na około 5 minut by odpoczęły i doszły, na p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu na gazie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

9 najlepszych sałatek na imprezę!

Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Autor

Alex Mikolajska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

porzeczki, czerwona porzeczka, kurczak, papryka, pierś, miód, piersi, sosy, kapustą, chleb, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, żurawina, dynia, kolacja, obiad, kurczak z papryką , kurczak wędzony , czerwona kapusta, kurczak w miodzie, kurczak po włosku, dynia marynowana, sos do kurczaka, kurczak grillowany

Inne przepisy z na gazie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.