Ser po gruzińsku z ogórkami i cebulką

Ser po gruzińsku z ogórkami i cebulką

Ser po gruzińsku z ogórkami i cebulką

Przepis na : kolacja

Bardzo ciekawa i szybka w przygotowaniu przystawka. Będzie także idealna na śniadanie wielkanocne :) Składniki: 400 g tłustego twarogu w kostce 2 ogórki kiszone 1 czerwona cebula pęczek natki pietruszki   Zalewa: 500 ml wody 3 łyżeczki sosu sojowego 1 łyżeczka soli   Sos: 150 g majonezu 200 g śmietany 18% 3 łyżeczki sosu sojowego 4 ząbki czosnku Sposób przygotowania: 1. Ser kroimy w plastry grubości ok 1-1,5 cm i układamy na półmiskach (mnie wyszły 3 takie jak na zdjęciu). Składniki zalewy dokładnie miesz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Na Ciasteczkowych Papierach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.