Orzechowo-kokosowe z kremem ananasowym

Orzechowo-kokosowe z kremem ananasowym

Orzechowo-kokosowe z kremem ananasowym

Pyszne połączenie orzechów włoskich, wiórek kokosowych i ananasa oblane mleczną polewą. Ciasto należy do wysokich i świetnie prezentujących się dlatego idealnie nadaje się na różne imprezy a ze stołu szybko znika :) Przygotowanie trochę trwa, ale warto poświęcić czas dla czegoś tak pysznego :) Składniki: Biszkopt orzechowy: 8 jajek 1 szklanka cukru 1 szklanka mąki pszennej 1/2 szklanki zmielonych orzechów włoskich (ok. 30 g) 1 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia Ciasto kokosowe: 4 białka 1 szklanka cukru 200 g wió... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Na Ciasteczkowych Papierach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.