Wczesne poranki. Krótkie wieczory. Napięty plan dnia. Szarlotka, która została upieczona jeszcze z pierwszych papierówek. Wprawdzie minęło już od tego momentu trochę czasu, jednak z powodzeniem możecie wykorzystać inne jabłka. Dodatek waniliowego budyniu sprawia, że zwykła szarlotka nabiera niecodziennego charakteru. Można powiedzieć, że budyń zastępuje tutaj gałkę lodów :D Blacha o wymiarach 25x30 cm Składniki: Ciasto: 500 g mąki 250 g masła 1 szklanka cukru pudru 2 jajka 1 łyżeczka proszku do pi... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...