
Takie roladki to idealna przekąska na każdą imprezę. Sprawdzą się również w plenerze albo jako drugie śniadanie. Zazwyczaj tortilli się do niech nie podpieka, jednak ja swoje nieco przyrumieniłam - takie są dla mnie smaczniejsze. To jakich tortilli użyjecie - czy zwykłych, pełnoziarnistych czy smakowych - również zależy od Waszych preferencji smakowych. Tym razem nie podałam konkretnej ilości składników - wszystko zależy od tego, ile zechcecie takich roladek przygotować. Składniki: placki tortilla serek śm... czytaj dalej...

Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...
Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...
Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...