Focaccia ze szparagami, pomidorkami i rozmarynem

Focaccia ze szparagami, pomidorkami i rozmarynem

Focaccia ze szparagami, pomidorkami i rozmarynem

Focaccia jest rodzajem pieczywa, które zazwyczaj podawane jest we Włoszech jako przystawka. Serwowana jest w towarzystwie dobrej jakości oliwy z oliwek, w której się ją macza. Foccacia -  w przeciwieństwie do pizzy - charakteryzuje się przede wszystkim minimalną ilością dodatków - czasami wystarczą same przyprawy i zioła lub kilka oliwek. Może być świetnym urozmaiceniem zamiast chleba do kanapek jak i oryginalną przekąską na drugie śniadanie lub kolację. U podnóża lata zapraszam Was na moją wersję tego... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu My simple kitchen

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

12 EXTRA pokarmów, które pozwolą ci być zdrowszym!

Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Autor

madlene17madlene17

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, szparagi, placki, śniadania, chleb, focaccia, przekąski, ciasto na pizze, przystawki, kanapki, pizza , pizza przepis, przekąska, kolacja, pieczywo, chleb na drożdżach , przekąski z ciasta na pizze, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, bez pieczenia, przekąski na ciepło

Inne przepisy z My simple kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.