Vol-au-vent z drobiowym ragout z grzybami

Vol-au-vent z drobiowym ragout z grzybami

Vol-au-vent z drobiowym ragout z grzybami

Zapraszam na pomysłowe danie kuchni francuskiej - vol-au-vent (lot z wiatrem) z drobiowym ragout z pieczarkami i kurkami. Nazwa dania związana jest z lekkością ciasta po jego upieczeniu :) Danie inspirowane jest przepisem ze strony ' Z miłości do słodkości '. Zapraszam do przygotowań! Składniki na 7 gniazdek: 1 opakowanie ciasta francuskiego 1 jajko, rozmłucone Składniki na ragout: 1 łyżka masła 50 g pieczarek, drobno posiekanych 50 g kurek, drobno posiekanych 50 g wędzonego boczku, pokrojonego w kostkę 250 g ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu My Culinary Art

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Autor

dagooshyadagooshya

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, kurki, kurki, tarta, francuskie, ciasto, ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, pieczarki, kurczak, drobiowe, boczek, ser, zupa pomidorowa, pierś, sosy, przystawki, piersi, dania z kurczakiem, ciasto francuskie, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak z boczkiem, pieczarki w cieście, kurczak wędzony , kurczak z pieczarkami, pierś z kurczaka w cieście francuskim, kurczak z serem, sos z grzybów , sos do kurczaka

Inne przepisy z My Culinary Art

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.