Jagnięcina w maślance z prażoną kaszą
Jagnięcina w maślance z prażoną kaszą
Składniki dla 2-3 osób: 600 g łopatki jagnięcej lub udźca 300 ml maślanki sól i świeżo mielony pieprz Składniki na sałatkę: 200 g kaszy gryczanej duży pęczek świeżej mięty duży pęczek świeżej natki pietruszki sok z 1/2 cytryny 2 łyżki oliwy szczypta soli Składniki na sos: skórka i sok z 1/4 cytryny 300 ml jogurtu 1 mała czerwona cebula, drobno posiekana szczypta cukru sól i pieprz do smaku CZAS PRZYGOTOWANIA: 52 H POZIOM TRUDNOŚCI: ŚREDNI 1. Jagnięcinę myjemy, osuszamy. Wkładamy do szczelnego woreczka, wlewamy... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu My Culinary Art
Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Autor
dagooshya
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kasza, sosy, sok, mielone, sałatka, sałatki, jogurt, kasza gryczana, polewa, mięso, smaczna sałatka, sos do mielonego , mięsa pieczone, pieczeń z mielonego, pieczeń z mięsa mielonego, mięso mielone
Inne przepisy z My Culinary Art
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję