Pulpety w sosie grzybowym z kurkami i koperkiem

Pulpety w sosie grzybowym z kurkami i koperkiem

Pulpety w sosie grzybowym z kurkami i koperkiem

Grzyby. Wraz z paprotnikami są najstarszymi mieszkańcami naszej planety. Na całym świecie rośnie ich około 60 tys. gatunków. To właśnie one nadają niepowtarzalny smak i niesamowity zapach wielu potrawom. Oto przepis na pulpety w sosie grzybowym z dodatkiem świeżych kurek i aromatycznego koperku. Składniki 1 opakowanie zupy grzybowej z suszonych grzybów Profi 100 g kaszy jaglanej 400 g mięsa mielonego z indyka i wieprzowiny 2 l bulionu warzywnego  200 g świeżych kurek 1 cebula 1 jajko 2 łyżki oleju koko... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu My Chcemy Jeść

Autor

My Chcemy JeśćMy Chcemy Jeść

Blog z przepisami na lekkie, zdrowe i smaczne potrawy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurki, kurki, grzyby, mielone, pulpety, zupa, zupa grzybowa, kasza jaglana, kasza, cebula, mięso mielone, kokosowe, mięso, sosy, jajko, diety, wieprzowina, indyk, dieta, niskokaloryczne, sos z kurek, dania na gorąco, sos z grzybów , zupa z mięsem mielonym, zupa warzywna, sos do mielonego , sos do jajek, sos mięsny, dania mięsne, dania bez mięsa

Inne przepisy z My Chcemy Jeść

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.