Przepis na : deser
Słodkie, miękkie i bardzo wilgotne ciasto bakaliowo-makowe w japońskim stylu. #wysokobiałkowe #bezdodatkucukru #bezmąki Składniki na ciasto: – szklanka niebieskiego maku mielonego – 2 szklanki mleka – 100 g rodzynków – 100 g masła – 5 łyżek kaszy manny – 3 jabłka – 5 jajek – cynamon Składniki na ciasto: – 3 serki waniliowe (3 x 200 g) – łyżka żelatyny – 5 łyżek cukru pudru z erytrytolu – kawa rozpuszczalna do smaku Dodatki: – orzechy ...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...