Kakaowy jagielnik, na spodzie daktyle-kakao z sosem daktylowo-kakaowym i bananem Dużo kakao, na doładowanie, bo przede mną 3 godziny ślęczenia nad matematyką, ah te próbne matury..ale za to śniadanie dobre, bardzo ^^ i zaraz weekend :D Przepis: 25-30g daktyli (5-6sztuk) + 40-50ml wrzątku 2 łyżki mielonych płatków owsianych (ok.20g) 2 łyżeczki mocnego kakao ew. łyżeczka mąki kokosowej cynamon 40g kaszy jaglanej 2-3 łyżki kakao 1/2 banana łyżka mąki kokosowej(ok.15g) coś do posłodzenia cyn... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...