kawowa kasza manna* z mascarpone** oraz duszonymi brzoskwiniami *częściowo na migdałowym mleku sojowym** w środkuZapomniałam już jak smakuje miska "zwykłej" kaszy, ciepła, idealnie otulająca, jak ją idealnie gęstą ugotować też zapomniałam o umiejętności robieniu jej zdjęć nie wspominając, ale mam czas by sobie przypomnieć ;) Jeszcze trochę, a z tempem z jakim pracuje mój komputer, będę musiała brać jakieś tabletki uspakajające... Czasami mam ochotę uśmiechnąć się nawet do krzyw... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...