Wydaje się, że ziemniak z grilla to niby nic specjalnego, ale jeśli dodamy do niego sera camembert topionego, to będzie solo dobrze smakować, a najlepiej samemu się o tym przekonać. Zapraszam do przepisu zapoznania i udanego grillowania. Składniki: 10 młodych małych ziemniaków, cebule czerwone, 4 łyżki oliwy z oliwek, pieprz czarny świeżo zmielony do smaku, sól himalajska do smaku, świeży rozmaryn, listki świeżej bazylii, topiony ser camembert. Przygotowanie: Ziemniaki myjemy, suszymy, uk... czytaj dalej...
Kuchnia to moje miejsce gdzie smaków poszukuję, łączę produkty, z nich dania przygotowuję. Przepisy na kartkach papieru zapisuję, a dania fotografuję. Jestem kulinarną amatorką, ale smakową „doktorką”. Badam smakiem wszystkie składniki i nie chwaląc się naprawdę powstają z nich smakołyki.