
Kolejna pyszna sałateczka. Tym razem z dodatkiem jajka więc idealnie pasuje również na świąteczny wielkanocny stół.składniki:1 słoiczek selera konserwowego1 puszka ananasa1 puszka czerwonej fasoli u mnie Bonduelle gotowana na parze5 jajek ugotowanych na twardo4-5 łyżek majonezuSelera osączyć z zalewy. Fasolę opłukać i osączyć. Jajka pokroić drobno. Ananasa osączyć z soku i pokroić na małe kawałki. Wszystkie składniki wymieszać i połączyć z majonezem. czytaj dalej...


Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...