Ryba zapiekana pod cebulowo-serową pierzynką

Ryba zapiekana pod cebulowo-serową pierzynką

Ryba zapiekana pod cebulowo-serową pierzynką

Często gości u mnie rybka smażona ale musi być jakaś odmana więc dzisiaj proponuję rybkę z piekarnika. Dla urozmaicenia rybka przykryta jest pierzynką z cebulki i żółtego sera. składniki: 600 g filetów rybnych, u mnie morszczuka sól,pieprz sok z cytryny 300 g cebuli olej 1 łyżeczka tymianku starty ser żółty Filety rybne oprószyć solą i pieprzem oraz skropić sokiem z cytryny. Odstawić na ok 1 godzinkę. Cebulę obrać i pokroić w półplastry. Następnie pokrojonę cebulę przesmażyć na oleju tak aby zmiękła ale nie zr... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.