Jajka z pastą chrzanową

Jajka z pastą chrzanową

Jajka z pastą chrzanową

Przepis na : śniadanie

Faszerowane jajeczka to idealna propozycja na pyszne śniadanko. Takie jajeczka doskonale sprawdzą się też jako przekąska na imprezowym stole i oczywiście nie może ich zabraknąć na wielkanocnym stole. Jajka nafaszerować można różnymi składnikami. U mnie takie typowo wielkanocne dodatki czyli chrzan i rzeżucha. składniki: 5 jajek 100 g zmielonego sera ( taki jak na sernik) 1 łyżka tartego chrzanu świeżo zmielony czarny pieprz rzeżucha Jajka ugotować na twardo. Następnie wystudzić i obrać ze skorupek. Obrane jajk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.