Frittata z mizuną i pomidorkami
Frittata z mizuną i pomidorkami
Przepis na : śniadanie
Moje pierwsze podejście do frittaty i myślę, że bardzo udane. Bo w sumie to taki nieco inny omlet a omlety bardzo lubię i wychodzą mi całkiem smaczne. W zależności od dodatków można zrobić ją na śniadanie, kolację ale również i lekki obiad. Frittata wyszła naprawdę pyszna i na pewno zrobię ją jeszcze nie raz.składniki:6 jajek2 garście mizuny7 pomidorków cherry3 kwiaty cukinii50 g fety1 łyżka mąkimasło klarowane do smażeniasól z pieprzem Kamisser cheddar do posypaniaMizunę drobno pokroić, zamiast mizuny można ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje
Autor
migotka28
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
feta, cukinia, śniadanie, cheddar, mąka, kolacja, szpinak, lekka, mięso, śniadania, omlet, obiad, dania bez mięsa, smażony ser, ser feta, mięso na obiad, lekkie dania, omlet ze szpinakiem
Inne przepisy z Monia miesza i gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję