Bigosik ze świeżej kapustki

Bigosik ze świeżej kapustki

Bigosik ze świeżej kapustki

Nie ma jak prosty bigosik że świeżej kapustki z młodymi dodatkami prosto z warzywniaczka. Chrupiąca marcheweczka, głowa kapuchy i cebulka oraz dużo zieleninki. Warzywka młode więc gotowanie zajmuje tylko chwilę.składniki:1, 5 główki kapusty1 litr wody lub bulionu2 duże młode cebule4 młode marchewki1 pęczek koperku1 pęczek włoszczyzny ( natki pietruszki,liścia selera i pora)400 g cienkiej kiełbasy3 łyżki mąki pszennejsól,pieprz do smakuKapustę drobno poszatkować lub pokroić, włożyć do garnka. Marchewkę dokładnie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję