KLIMATÓW DYNIOWYCH SEZON DRUGI

KLIMATÓW DYNIOWYCH SEZON DRUGI

KLIMATÓW DYNIOWYCH SEZON DRUGI

Jesienny klimat na dobre zagościł również w mojej kuchni. Dynia rządzi w niej po całości i zagościła w wielu przepisach na przetwory, czy też innych potrawach. Dzisiaj podzielę się z wami przepisem na niesamowity mus doskonały do wielu potraw na słodko. Ja uwielbiam łączyć go z naleśnikami, ale wierzę, że i Wy znajdziecie na niego własne zastosowanie. Mus dyniowo-jabłkowy Składniki : ©  2 kg dyni (obranej i pokrojonej w kostkę) ©  1 kg jabłek (obranych i pokrojonych w kostkę) ©  2-3 żel-fixy 3:1 ©&... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Pyszne Siódme Niebo

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.