Rolada jajeczna w cieście szpinakowym.

Rolada jajeczna w cieście szpinakowym.

Rolada jajeczna w cieście szpinakowym.

Przepis na : śniadanie

Składniki: CIASTO SZPINAKOWE 225 g mrożonego szpinaku 4 jajka 1 łyżka oleju 1 łyżka z czubem mąki pszennej sól i pieprz do smaku MASA JAJECZNA 6 jajek ugotowanych na twardo 135 g serka śmietankowego naturalnego (firmy łaciate) 1 łyżka majonezu sol, pieprz do smaku 100-150 g tuńczyka w zalewie własnej (można zrobić bez i dać więcej papryki) papryka konserwowa pokrojona w paski Szpinak odmrażamy, dobrze wyciskamy z nadmiaru wody, następnie mieszamy z 4 żółtkami. Białka ubijamy mikserem na sztywno, doprawiamy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje-pitraszenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.