Jeszcze znalazłam na straganie szparagi, jędrne, pyszne i zachęcam wszystkich do szukania, bo mają jedyny i niepowtarzalny smak i są zdrowe. Dziś podałam je w sosie holenderskim. Kiedyś myślałam że to skomplikowany sos, nic bardziej mylnego, jest prosty w wykonaniu i bardzo pyszny. Kurczaka zamarynowałam w sosie sojowym ciemnym i dzięki temu ma głęboki smak aromat. Polecam danie gorąco.dr Zielone szparagi, sos holenderski i sojowy kurczak - szybki obiad. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...
Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Owoce cytrusowe dzięki skutecznemu wypełnianiu naszego żołądka i sprawiając, że chcemy mniej jeść powodują, że dzięki diecie opierającej się na grejpfrutach możemy schudnąć aż 4 kg w 2 tygodnie!
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.